UD AF HUSET

Hos Cafe Vi.2 er det muligt at få hele vores menukort samt alle drikkevarer to-go. Det kan bestilles via telefon 98 10 25 23, eller via Waiteer-app’en. Du kan læse mere om vores samarbejde med Waiteer nedenfor. 

Derudover er det altid muligt at lave specielle ordrer ud af huset efter aftale. Det kan være alt fra vores lækre burgere til en lørdag aften, tapas til private arrangementer eller noget helt andet. I samarbejde med os kan vi sammensætte en menu i Cafe Vi.2’s ånd, som passer til lige præcis DIT behov!

 

WAITEER

Hos Cafe Vi.2 har vi indgået et samarbejde med Waiteer for at forbedre vores service for vores gæster endnu mere!

Du kan benytte app’en til takeaway. På den måde kan du få vores lækre retter derhjemme – enten til afhentning i vores cafe eller til levering til din dør.

Hvad er Waiteer? Waiteer er en takeaway platform som leverer mad lige til hoveddøren, eller gør det muligt for dig at bestille så det står klar til afhentning. Waiteer henvender sig til byens spisesteder, og derfor har vi indgået et samarbejde med firmaet. Så skal du imponere gæsterne eller bare forkæle dig selv? Få lækker mad leveret lige til døren, eller hent selv i nærheden af dig.

Waiteer Logo